Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
کار
Viewed 45 times 0 Answers
0
دوستان کسی رزومه جنرال برای بخش گروسری داره ؟
2020-11-08 05:49:27
Montreal
کار
#رزومه
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#رزومه
تو این گروه هستن کسانی که دنبال نیروی کار بگردن در تورنتو ؟ از این جهت میپرسم که ببینم فایده داره رزومه خودمون رو داخل گروه بفرستیم به عنوان متقاضی تا مطالعه بشه از طرف کارفرمای ایرانی ؟ مرسی
2021-08-31 23:51:00
#Canada
[تورنتو]
کار
0
Votes
0
Answers
47
Views
برای کار تو یه فروشگاه نمایندگییه برند آرایشی و skin care رزومه داده بودم بهم جواب دادن که فردا میخوان تلفنی باهام صحبت کنن کسی تجربه ای داره؟ تورنتویی ها تو اینجور مواقع چی میپرسن چی میگن ؟
2021-09-03 21:33:00
#Canada
[تورنتو]
کار
0
Votes
0
Answers
43
Views
آقای شریف امکان پیدا کردن کار پارت تایم دانشجویی (۲۰ ساعت در هفته) فقط در روزهای شنبه و یکشنبه (weekend) وجود داره؟ من نیومارکت هستم و دنبال کار پارت تایم در تعطیلات آخر هفته هستم امکان مراجعه حضوری به جاهای مختلف و دادن رزومه بهشون وجود داره؟ این روش جواب میده؟
2021-09-06 22:50:00
#Canada
[پیدا کردن کار]
کار
0
Votes
0
Answers
47
Views
من يه مصاحبه تلفني با مدير مهندسي يه شركت داشتم و خيلي از رزومه من خوشش اومد و گفت من جوابم بله هست و گفت هفته بعد HR باهات تماس ميگيره كه صحبت كنه ولي الان بعد از گذشت ٢ هفته اصلا تماسي گرفته نشده حتي من هفته پيش از همون مدير مهندسي پيگيري كردم ايشون گفت دوباره با HR چك ميكنه ولي بازم خبري نيس من الان سوالي كه دارم اينه كه ممكنه ميخوان ريجكتم كنن اما رودربايستي دارن؟ نميفهممشون ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد اينم بگم كه من مونترال هستم
2021-09-07 13:01:00
#Canada
[رزومه]
کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
من برا والمارت چند تا جاب اپلای کرده بودم، دو تا مصاحبه دعوت شدم که یکیش رو اصلا اپلای نکرده بودم! اطلاع دارید فرایندشون چجوریه ؟ میشه مثلا بر اساس رزومه خودشون تشخیص داده باشن برا این جاب کوالیفای هستی دعوت کنن مصاحبه یا اشتباه شده کلا ؟! ی که تجربه دارن مخصوصا جناب شریف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-09-10 14:13:00
#Canada
[راهنمایی بفرمایید]
کار
0
Votes
0
Answers
113
Views
یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00
#Canada
[تورنتو]
کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
من سه ماه و نیمه کانادام شغل ام برنامه نویس فول استک بوده تو ایران اینجا همه راهی رو چک کردم برا پیدا کردن کار از جمله انواع اسسمنت ها و مدرک ها و تقویت رزومه تا حد مرگ و کلا همه چی ولی اخیرا فهمیدم همه اش کشک بوده و کلا بدون رفر هیچ اتفاقی نمیفته خیلی شبکه قوی ندارم که بتونم رفر بدهند بهم کسانی هم که پیدا کردم تو شرکتشون شغل مرتبط نیست کلا پشت سد هندی ها تو کار موندم و اصلا نمی تونم از مصاحبه هاشون حتی با پیشنهاد کار رایگان رد شوم در حالی که ۱۲ سال سابقه تو ایران داشتم اینجا به جونیوری هم راضی
2021-09-13 00:30:00
#Canada
[پیدا کردن کار]
کار
0
Votes
0
Answers
65
Views
از یک شرکتی بمن زنگ زدن و دعوت به مصاحبه کردند من دارم توی indeed رزومه میفرستم ولی مطمئنم اصلا برای همچین پوزیشنی و شرکتی رزومه نفرستاده بودم بنظرتون این طبیعیه؟ کلاهبرداری نیست؟
2021-09-15 23:32:00
#Canada
[رزومه]
کار
0
Votes
0
Answers
45
Views
میخواستم بدونم کسی تا به حال از سیستم های Applicant tracking systems استفاده کرده یا روش کارشون رو بلد هست یا خیر کاربرد سیستم های ATS در خواندن رزومه افراد و ارزیابی اونها است پس از آن رزومه های انتخاب شده به تیم منابع انسانی میرسد من چند تا سوال در این رابطه داشتم
2021-09-16 22:39:00
#Canada
[چند تا سوال]
کار
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دارم من با مدرک کارشناسی ارشد برق قدرت و حدود ۱۳ سال سابقه کار در صنعت برق و مهندسین مشاور در شرکتی معتبر در ایران به نظرتان از اینجا با ارسال رزومه میتونم شغلی در کانادا پیدا کنم یا حتما باید مقیم اونجا بود؟
2021-09-21 10:13:00
#Canada
[سال سابقه کار]
کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
آیا از دوستان کسی هست که به software حسابداری sage50 مسلط باشه ؟
2021-06-13 13:09:20
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
تو این گروه هستن کسانی که دنبال نیروی کار بگردن در تورنتو ؟ از این جهت میپرسم که ببینم فایده داره رزومه خودمون رو داخل گروه بفرستیم به عنوان متقاضی تا مطالعه بشه از طرف کارفرمای ایرانی ؟ مرسی
2021-08-31 23:51:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
من چند روزیه رسیدم اتاوا آیا کار جنرالی رو کسی میشناسه در زمینه رستوران و سوپرمارکت بهم معرفی کنه؟
2021-09-02 12:20:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
برای گذروندن دوره های کاری باید به کجا باید مراجعه نمود و ثبت نام کرد؟ بهم گفتنند باید بروم به کالج بخش پذیرش دانشجویی چون شنیدم باید دوره را در کالج گذروند شما خودتون جواب رو فرمودین
2021-08-30 12:14:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی تجربه مصاحبه تلگرام چت داره ؟ چیز مرسومی هست ؟ من یه شرکتی که براش اپلای کرده بودم اول یه اسمس داد برا مصاحبه اسم شرکت رو تو تلگرام سرچ کن و با مدیر HR مصاحبه میشی و چند تا سوال از تخصص و توانایی هام پرسیدن و در نهایت گفت برای این جاب پذیرفته شدی بعد هم پیام های خودش رو پاک کرد و delete account شد این طبیعیه ؟!
2021-09-20 14:13:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
زمینه کار مهندسی شیمی توی مونترال بهتره یا مهندسی مکانیک یا SAFETY؟ و چه زمینه هایی بهتر و بیشتره؟ داروسازی غذایی HVAC و فایرفایتینگ ؟؟؟؟ کدوم؟
2021-04-25 03:20:08
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal